ПИВО
Подарунковий набір Benediktiner Weissbier складається з трьох пляшок пива Benediktiner Weissbier і пивного келиха місткістю 0.5 л. Benediktiner Weissbier — пиво туманного темно-жовтого кольору з жовтогарячими відблисками. Напій має приємний фруктовий аромат із нотами банана та легкими відтінками родзинок, гвоздики та хлібної скориночки. Ніжний, вершковий смак пива, що легко п'ється, наповнений тонами цитрусових, пшениці, банана та гвоздики й завершується сухим посмаком.
Benediktiner Weissbier - освіжаюче німецьке пшеничне пиво, створене спільними зусиллями пивоварного холдингу Bitburger та монастирської броварні Ettaler. Виготовлення пива на експорт здійснюється на пивоварні Licher, що входить до холдингу, під наглядом ченців, відповідно до оригінального рецепта пивоварні Етталер і за допомогою виключно оригінальної дріжджової культури з Етталер. Також при створенні пива у невеликих кількостях використовується благородний хміль сорту Халлертау, досить низький рівень гіркоти (13/100 за шкалою IBU) не домінує у смаку пива та не забиває збалансованих фруктових відтінків.
Сімейний холдинг Bitburger Braugruppe, розташований у Бітбурзі, володіє пивоварними заводами у п'яти регіонах Німеччини (деякі з них ведуть свою історію з XV століття): Bitburger, Kostritzer Schwarzbierbrauerei, Konig-Brauerei, Licher та Wernesgruner. Таким чином, Бітбургер Браугруппе об'єднує у виробничому портфелі низку національних та регіональних брендів.
У 2012 році компанією Бітбургер було вироблено близько 750 мільйонів літрів пива, алкогольних коктейлів та безалкогольних напоїв. Бітбургер займає лідируючі позиції на батьківщині, експортується більш ніж до 60 країн світу. Пиво компанії виготовляється з високоякісної сировини, контрольованої як у лабораторіях пивоварень, так і безпосередньо в місцях вирощування: чистої води, двох ліній ярого ячменю, ароматного хмелю, переважно з Халлертау (Баварія) та власних фірмових дріжджів.
Пиво Benediktiner Weissbier виробляється з 1980 року в Німеччині. Воно виробляється з пшеничного і ячмінного солоду, хмелю, кориці та цедри апельсина. Пиво має освіжаючий смак з нотками банана, цитрусових і пшениці. Воно добре поєднується з легкими закусками, рибними стравами та стравами з морепродуктів.
Пиво Benediktiner Hell - це класичний баварський світлий лагер, створений ченцями монастиря Этталер. Пиво виробляється з високоякісних інгредієнтів, таких як ячмінний солод і хміль. Пиво має м'який, солодовий смак з легкою хмелевою гіркотою. Пиво добре поєднується з легкими закусками.
Фільтр
Ви переглядали
Вас також може зацікавити