ПИВО
СИДР
ЛИМОНАД
КВАС
Розливні вина
Сьогодні купити розливні вина - зовсім не проблема. Їх продають в алкомаркетах, супермаркетах і навіть в приватних будинках, де поблизу розташовані виноградники. Складніше знайти натуральне вино на розлив - без хімічних домішок, створене за традиційною технологією, яке розкриває свій багатий смаковий букет під час вживання. Тому, щоб не образити своїх гостей "порошковою" підробкою, та створити приємну атмосферу за келихом смачного й натурального розливного вина, вибирайте слабоалкогольні напої на розлив у нашому інтернет-магазині. Ми закуповуємо продукцію безпосередньо у виробника і гарантуємо високу якість та натуральність вина, представленого у нашому каталозі.
Основні причини купити розливне вино
За якістю розливні вина не відрізняються від тих, які продаються в пляшках. Більш того, єдина відмінність між ними - це тара. При цьому, купуючи вино на розлив, ви отримуєте три важливих переваги:
- Ви економите на тарі. У вартість однієї пляшки вина закладена не тільки ціна самого напою, але і витратних матеріалів, які використовувалися для виробництва тари. А це не менш 15% від загальної вартості;
- Перебуваючи в нашому фірмовому магазині, ви можете продегустувати розливне вино. Це дозволяє придбати напій, який вам дійсно подобається, виключаючи придбання "кота в мішку".
Як правильно пити вино на розлив
Розливні вина, представлені в нашому інтернет-магазині та фірмових магазинах в Києві й Україні, натуральні, тому необхідно знати як правильно їх вживати, щоб повністю відчути смакові якості.
Білі вина, як правило, більш м'які. Вони вимагають більше часу та охолодження для розкриття свого аромату. Оптимальна температура для подачі - 8-10 градусів за Цельсієм. Налийте дві третини келиха білого вина та не поспішайте його відразу пити. Зачекайте кілька хвилин, дозвольте напою відкрити кожну свою ноту. Не забувайте, що до напою слід підібрати певну страву. До білого вина підходять будь-які морепродукти, риба, сири та легкі салати.
Червоні розливні вина більш глибокі, насичені, терпкі. Щоб відчути кожну ноту напою і його посмаку, слід злегка його охолодити до температури 15-17 градусів за Цельсієм. Втім, це не обов'язкова вимога. Червоні вина можна подавати й теплими. Головне правило - за пів години до подачі вина на стіл, відкоркувати місткість, щоб напій "подихав". З червоними винами рекомендується вживати будь-які м'ясні продукти, в тому числі гострі та солоні.
Прямо зараз ви можете купити вино на розлив з доставкою по Києву та іншим містам присутності фірмової мережі в нашому інтернет-магазині. Швидко оформимо ваше замовлення та доставимо за адресою в найкоротші терміни.