ПИВО
Пиво DAB Dortmunder Maibock - це міцне пиво золотисто-жовтого кольору з багатим, насиченим смаком і сухим, довгим післясмакуванням. В ароматі переважають ноти підсмажених солодів і хмелю. Пивоварня Dortmunder Actien-Brauerei була заснована в Дортмунді в 1868 році. Сьогодні це одна з найбільших пивоварень Німеччини. Пиво DAB Dortmunder Maibock традиційно варилося в Німеччині в травні, перед початком Великого посту. Сьогодні це пиво можна насолоджуватися цілий рік.
Pauwel Kwak – вишуканий бельгійський ель, створений провідними майстрами бренду. Він виготовляється з 1980 року, в основі лежить старовинний рецепт колись популярного у Фландрії пива. Легенда свідчить, що бельгійське пиво назване на честь пивовара Паувела Квака, який був власником корчми "De Hoorn" на початку 19 століття. До складу Квака входить м'яка очищена вода, ячмінь, хміль та дріжджі. Смако-ароматика Паувел Квак припаде до смаку навіть найвибагливішим дегустаторам: у ній переважають тони фруктів, прянощів, солоду та спецій. Янтарне пиво відзначене золотом, сріблом та бронзою престижних міжнародних премій, а також статусом "Виняткове пиво". Сімейна пивоварня Brouwerij Bosteels була заснована 1791 року в бельгійській комуні Буггенхаут. Понад 200 років бізнесом керують представники родини Бостілс. Компанія знаходиться в самому центрі міста та примикає до просторого внутрішнього двору. До виробничого комплексу входять колишня сімейна резиденція та стара вежа броварні. Сам пивоварний завод збудовано за проектом архітектора Міннарта. Всі позиції, що випускаються, виготовляються з кращих інгредієнтів і тестуються у власній лабораторії.
Volfas Engelman Baltic Porter є єдиним у світі портером низового шумування. Це пиво кольору темного червоного дерева вирізняється густою піною, легкою солодкістю смаженої карамелі, яку прикрашає нотка делікатної гіркоти. Історичне походження: експортовані у XVIII столітті з Великобританії Imperial Stout набули популярності в країнах, які оточують Балтійське море. У ті часи в місцевих броварнях аналоги цього пива створювали з використанням місцевої сировини та із застосуванням традиційних для тих місць способів пивоваріння. Так з'явився Baltiškas Porteris (Балтійський портер). Бровари Volfas Engelman 2019 року відновили цей рецепт, спочатку він з'явився в скляній пляшці 0,75 л. Смак високо оцінили шанувальники пива, тому його почали постачати й у популярних пінтових банках. Рекомендовано подавати охолодженим до 12—16 °C.
Leffe Brune - це пиво, яке вариться в Бельгії з 1240 року. Воно виробляється з ретельно відібраних інгредієнтів і проходить унікальний процес пивоваріння, що дає в результаті складне та ароматне пиво. Leffe Brune - це пиво, яке найкраще пити з фірмового келиха Leffe.
Leffe Blonde - це флагман пивоварні Leffe, пиво найвищої якості, створене за унікальним стародавнім рецептом абатства Notre Dame de Leffe. Рецепт датується XII століттям і включає хміль, світлий солод і трохи кукурудзи. Leffe Blonde - це пиво, яке обов'язково сподобається шанувальникам пива з багатим смаком і ароматом.
Bavaria Red 8.6 – це міцний червоний ель з Нідерландів. Це пиво зварене із високоякісних інгредієнтів, включаючи ячмінний солод, пшеничний солод та хміль. Bavaria Red 8.6 має насичений рубіновий колір, сильний солодовий аромат з нотками фруктів та хмелю, щільний солодкий смак з карамельними, фруктовими та хмелевими нотками та тривалий солодкуватий карамельний післясмак. Це пиво відмінно підходить для вживання з м'ясними стравами, сиром, дичиною та шоколадом.
Фільтр
Ви переглядали
Вас також може зацікавити