Сьогодні в пляшках
СИДР
Напій зброджений газований Pinkel має незабутній аромат і смак літнього персика, поєднаний із прекрасними нотками манго та яблучним сидром, виливаються в яскравий вибуховий смак.
Крафтовий сидр Magnum Sekt створений на замовлення міжнародної компанії Royal Fruit International для роботи на ринках України та ЄС. Традиційна технологія сидру передбачає лише одну стадію ферментації. Під час створення Cider Magnum Sekt застосували технологію подвійної ферментації. Технологія виробництва сидру Magnum Sekt і, наприклад, класичного просічка майже ідентична. Яблука, у тому числі отриманий сік, вирощуються у садах Компанії. Перед тим, як «потрапити в пляшку», вони ретельно сортуються і перевіряються на відповідність технології. Присутність яблук «випадкових» сортів, не кажучи вже про «відновлений сік», просто виключена. Найновіший ідеальний продукт на ринку сидру, який відрізняється незвичайним смаком та яскравим післясмаком. Напій виробляється із застосуванням інноваційних підходів та технологій бродіння. Злегка делікатна кислинка цього напою та його неймовірний аромат підкорять кожного з першого ковтка, після чого з'явиться непереборне бажання поділитися таким враженням із близькими та друзями.
Солодкий і теплий аромат літа, смак улюбленої десертної черешні. Ось про що цей сидр та звичайно - яскравий освіжаючий настрій у кожній веселій бульбашці. Поєднання легкого яблучного сидру та соковитої черешні створює ідеально збалансований смак, не надто солодкий та не надто терпкий. З кожним ковтком ви переноситесь у фруктовий сад, наповнений солодким ароматом стиглих черешень та яблук.
Впізнаваний глибокий гранатовий колір та легка терпкість гранату на базі теплих солодких нот свіжого яблука. Яскрава композиція цього сидру дарує справжнє натхнення і бадьорить! Зробивши ковток, ви перенесетеся у світ фруктової досконалості, де аромат свіжих яблук і дратівливі терпкі нотки гранату наповнять ваші почуття. Смак є ідеальною гармонією свіжого яблучного сидру і гострого граната, створюючи чудовий і освіжаючий fun.
Крафтовий сидр ТМ «Сidre Royal» створений за індивідуальною рецептурою в стародавніх французьких традиціях з різних сортів яблук сидрової селекції, таких як: Елізе, Мелруж, Кадель, що вирощені у власних яблуневих садах. Крафтовий сидр виробляється за класичною технологією на найсучаснішому обладнанні з частковою витримкою напою в дубових бочках, завдяки чому зберігає гармонічний аромат та багатий смак з помірною терпкістю. Цей напій оцінять не тільки найвибагливіші гурмани, але і поціновувачі слабоалкогольних напоїв.
Цей чудовий класичний сидр має багатий фруктовий смак, з приємною глибиною аромату, який обов'язково подарує відчуття свіжості та енергії. Має ніжний аромат свіжих соковитих яблук, який додасть легкого приємного настрою.
Яскравість та фруктовість сидру Bananka проявляється завдяки поєднанню банана та яблука. Кожен ковток напою тонізує та заряджає енергією на весь день!
Своїм приємним ароматом та смаком у поєднанні з тонкими нотками соковитого яблука напій піднімає настрій навіть у негоду.
«Пані Вишня» — це збалансований, солодкий напій з насиченим смаком вишні та легким ароматом, який чудово підходить для святкових випадків або як освіжаючий напій у спекотну погоду.
Яблуня-дичка щедро вродила на галявині лісу, передавши соковитість та аромат плодів сидру під назвою Forest Apple.
Фільтр
Ви переглядали
Pauwel Kwak – вишуканий бельгійський ель, створений провідними майстрами бренду. Він виготовляється з 1980 року, в основі лежить старовинний рецепт колись популярного у Фландрії пива. Легенда свідчить, що бельгійське пиво назване на честь пивовара Паувела Квака, який був власником корчми "De Hoorn" на початку 19 століття. До складу Квака входить м'яка очищена вода, ячмінь, хміль та дріжджі. Смако-ароматика Паувел Квак припаде до смаку навіть найвибагливішим дегустаторам: у ній переважають тони фруктів, прянощів, солоду та спецій. Янтарне пиво відзначене золотом, сріблом та бронзою престижних міжнародних премій, а також статусом "Виняткове пиво". Сімейна пивоварня Brouwerij Bosteels була заснована 1791 року в бельгійській комуні Буггенхаут. Понад 200 років бізнесом керують представники родини Бостілс. Компанія знаходиться в самому центрі міста та примикає до просторого внутрішнього двору. До виробничого комплексу входять колишня сімейна резиденція та стара вежа броварні. Сам пивоварний завод збудовано за проектом архітектора Міннарта. Всі позиції, що випускаються, виготовляються з кращих інгредієнтів і тестуються у власній лабораторії.
Ідеально підходить для стаутів, портера та міцних елей.
Форма келиха дозволяє концентрувати аромати напою, що особливо важливо для міцних алкогольних напоїв.
Збереження аромату: Завдяки звуженому на верху горлу келиха аромати концентруються і спрямовуються до носа, що дозволяє краще відчути всі нюанси аромату пива.
Температура: Тримання келиха в руці дозволяє трохи підігріти пиво, що може бути корисним для сортів, які розкривають свої аромати і смаки при більш високій температурі.
Розкриття смаку: Широка чаша надає простір для розкриття смакових якостей пива, особливо для сортів з багатим і складним смаком.
Келих Snifter допомагає максимально розкрити ароматичний і смаковий потенціал пива, роблячи його дегустацію більш приємною і насиченою.
Вас також може зацікавити