Сьогодні в пляшках
ПИВО
Gosser світле пиво виробляється в Австрії з натуральних інгредієнтів, таких як ячмінний солод, хміль та вода. Його гармонійний і насичений смак з легкою гіркуватістю та приємним ароматом, домінуючими зерновими нотами, тонкими квітковими та солодовими відтінками.
Munchen Hell, Spaten – популярне світле фільтроване пиво, виготовлене відповідно до Закону про чистоту пивоваріння від 1516 року. До його складу входять баварські солод і хміль, а також вода зі своїх глибинних свердловин. Напій вважається символом мюнхенського пивоваріння, втілюючи найкращі місцеві традиції майстрів Баварії. Рецептура була розроблена понад сто років тому і досі лежить в основі пшеничного пива. Мюнхен Хелль, Шпатен має збалансований гладкий смак, в якому переважають солодові тони, гіркота хмелю та легкі лимонні вставки. Він підкорить поціновувачів німецького пивоваріння класичним профілем та свіжістю. Найкраще вживати німецьке пиво охолодженим. Пивоварня Spaten є однією з найстаріших у Баварії. Виробництво почало функціонувати у 1397 році. Назва бренду з німецької перекладається як «лопата», яка є її символом. Всі сорти пива виготовляються з високоякісної місцевої сировини. Також на заводі Шпатен приготували перший легкий лагер у Мюнхені. Компанія виготовляє пиво під такими марками як Lowenbrau та Franziskaner. У 1997 році бренд об'єднався з Löwenbräu AG, внаслідок чого було створено групу Spaten-Löwenbräu-Gruppe. На момент 2010 року на броварні працювало 500 осіб, а річний виробничий обсяг становив 2,4 мільйона гектолітрів.
Zipfer Original має особливий смак та власний характер, який відрізняє його від інших сортів пива. Завдяки використанню спеціальних сортів натурального хмелю, а також унікальному способу його додавання Zipfer Original отримує характерний хмелевий смак. А особливі сорти світлого солоду надають напою відповідного світлого кольору, який ідеально поєднується з легким смаком цього пива. Процес створення пива "Zipfer" Original починається з ретельного відбору кращого хмелю та солоду, який вирощується у спеціальних умовах. Технологію створення пива було розроблено ще 1858 року, але сьогодні виробництво здійснюється на суперсучасному обладнанні. Особливий процес фільтрації при температурі 3°C з використанням кремнієвих одноклітинних водоростей та повільний процес дозрівання у бочках відіграють важливу роль у виробництві "Zipfer" Original. Ці процеси надають пиву його неповторний смак та аромат, який відрізняє його від інших сортів пива.
Lowenbrau, Original – баварське пиво, виготовлене за традиційною рецептурою місцевими майстрами. Воно складається із 4 натуральних інгредієнтів: дріжджів Löwenbräu, ячменю, хмелю та води з Баварських джерел. Особливості технології зберігаються в секреті. Смако-ароматика німецького пива порадує вас натуральністю і збалансованістю: в ній переважають свіжі тони хмелю, солоду і трав. Lowenbrau відрізняється щільною пінною шапкою і помірною гіркотою. Найкращим чином Лёвенброй, Оріджинал поєднується з ковбасами та рибними закусками. Історія пивоварні Löwenbräu почалася в кінці XIV століття в Мюнхені. За часів Другої Світової Війни виробництво було знищено, однак після реконструкції компанія не тількивідновилася, але і вибилася в лідери на ринку. У 1997 році Löwenbräu об'єдналася з пивоварнею "Spaten". Сьогодні напої бренду експортуються у більш ніж 70 країн по всьому світу. ТМ асоціюється у пивних сомельє з фестивалем "Октоберфест". На емблемі пивоварні зображений лев, що втілює мужність і лідерство.
Фільтр
Ви переглядали
Вас також може зацікавити