Сьогодні в пляшках
ПИВО
Біле непрозоре пиво з золотистим відливом і помірною пінною шапкою. Смак освіжаючий, фруктовий, помірно гіркий, з нотами цитрусових, дині та полуниці. Солодові тони домінують над хмільовими відтінками. Відчуваються коріандр і апельсинова цедра. В ароматі також простежуються нотки дині з полуничними та цитрусовими нюансами.
Данина легендарним бельгійським пивним традиціям. Це нефільтрований ель із глибоким фландрійським корінням та сучасним крафтовим українським характером. Його чистий солодовий смак, «приправлений» свіжими ароматами трав, цедрою апельсина та пряним коріандром вражає. Коли бельгійці наливають вітбір, кажуть, що це не напій, а саме сонце торкається їх келихів. Таке порівняння влучно характеризує стиль з 500-річною історією - біле елегантне, витончене, шипуче і легке пиво, яким довго хочеться насолоджуватись. Завдяки своєму ароматичному багатству та смаковій об'ємності бланш є одним з універсалів у поєднанні з їжею. Найкращі гастрономічні пари для білого пива - це морепродукти (краби, мідії, устриці), камбала на грилі, копчений лосось, суші, севиче, тартар, паста або різотто з морепродуктами, легкі свіжі сири (козячий, овечий), маскарпоне, фета, салати Грецький або Цезар. Навіть з десертом смакуватиме FDB «Blanche». Спробуйте пиво з Панна Коттою.
Фільтр
Ви переглядали
Вас також може зацікавити