МОРЕПРОДУКТИ
Смуги кальмара - це солоно-сушені смужки кальмара, популярна закуска, особливо у поєднанні з пивом. Кальмари є цінним джерелом білка та корисних мікроелементів, таких як фосфор, калій, натрій, мідь, залізо, кальцій та цинк. Вони також містять вітаміни A, групи B та C, а також поліненасичені жирні кислоти, що робить їх корисним продуктом для здоров'я.
Сушені хвости лангустинів є оригінальною закускою до пива. Для їхнього приготування хвости спочатку відварюють або запікають, а потім піддають сушінню. В результаті виходить продукт із насиченим смаком, який чудово поєднується з пивом. Харчова цінність лангустинів висока: вони багаті на білки, вітаміни і мінерали, при цьому містять мало жирів. Сушені хвости лангустинів – це не тільки смачна, але й корисна закуска, яка урізноманітнить ваше меню та стане чудовим доповненням до пива.
М'ясо кальмара волокнисте і насичене білками. Смажиться на арахісовій олії, що надає йому особливого солодкуватого смаку з копченим ароматом. Ідеально доповнить класичні сорти пива і сорти з високим рівнем гіркоти.
Мають солодко-солоний смак і копчений аромат, зберігаючи природну і ніжну текстуру кальмара. Чудово пасуватимуть до класичних сортів пива з легкою пивною гірчинкою.
Це проста, але в той самий час вишукана страва. Завдяки смачному гострому соусу та обсмаженому кунжуту досягається оригінальний пікантний смак ніжного м'яса кальмара, який ідеально підійде до більшості сортів пива.
Знайомий смак стружки сушеного кальмара - улюблена закуска шанувальників якісного пива.
Кальмар павутинка - ніжний, ситний і смачний снек, який може виступати як в якості закуски, так і самостійним продуктом для перекусу на ходу. Закуска виготовлена з цільної сушеної тушки кальмара, розділеної на тонкі смужки, що створюють ефект павутини. Цей снек успішно доповнить своїм смаком більшість популярних сортів пива.
Ніжне м'ясо кальмара, зі злегка солодко-солоним смаком крабу, чудово підійде до сортів пива з класичними смаковими якостями, або з легкою пивною гірчинкою.
Креветка ціла варена і хрустка сублімована - вибір справжніх гурманів. Морепродукти це найкраща закуска. А сублімовані морепродукти це ідеальний снек для вечора з друзями, захопливої подорожі чи прогулянки узбережжям.
Норі-снек Akura традиційний - це хрусткі листя водоростей, виготовлені за класичною технологією. Вони багаті вітамінами, мінералами та йодом, що робить їх корисним перекушуванням. Продукт ідеально підходить для вживання як самостійний снек або як доповнення до страв японської кухні, наприклад, рол або супів. Запакований у компактний формат, зручний для перекушування на ходу.
Норі снек Akura зі смаком васабі — хрусткі листи морських водоростей з насиченим пікантним смаком васабі. Це легкий та корисний перекус, багатий на йод, вітаміни та мікроелементи. Ідеально підходить як самостійний снек або доповнення до страв японської кухні.
Норі-снек Akura зі смаком кімчі - це хрумкий перекус на основі обсмажених водоростей. Має насичений пікантний смак корейської квашеної капусти (кімчі). Підходить для швидкого перекушування, може використовуватися як самостійне частування або доповнення до страв. Легкий та корисний продукт, багатий йодом, клітковиною та вітамінами.
Це відомі нам листя Норі, приготовлені в кокосовій олії з додаванням крохмалю тапіоки та рисового борошна, що придає їм надзвичайного хрусту. Цей снек не тільки задовольняє нашу потребу в хрумкому та солоному, а й забезпечує наш організм поживними речовинами з морських водоростей. Вони містять йод, який підтримує функцію щитоподібної залози. Це джерело вітамінів та мінералів.
Це відомі нам листя Норі, приготовлені в кокосовій олії з додаванням крохмалю тапіоки та рисового борошна, що придає їм надзвичайного хрусту. Цей снек не тільки задовольняє нашу потребу в хрумкому та солоному, а й забезпечує наш організм поживними речовинами з морських водоростей. Вони містять йод, який підтримує функцію щитоподібної залози. Це джерело вітамінів та мінералів.
Це відомі нам листя Норі, приготовлені в кокосовій олії з додаванням крохмалю тапіоки та рисового борошна, що придає їм надзвичайного хрусту. Цей снек не тільки задовольняє нашу потребу в хрумкому та солоному, а й забезпечує наш організм поживними речовинами з морських водоростей. Вони містять йод, який підтримує функцію щитоподібної залози. Це джерело вітамінів та мінералів.
Фільтр
Ви переглядали
Pauwel Kwak – вишуканий бельгійський ель, створений провідними майстрами бренду. Він виготовляється з 1980 року, в основі лежить старовинний рецепт колись популярного у Фландрії пива. Легенда свідчить, що бельгійське пиво назване на честь пивовара Паувела Квака, який був власником корчми "De Hoorn" на початку 19 століття. До складу Квака входить м'яка очищена вода, ячмінь, хміль та дріжджі. Смако-ароматика Паувел Квак припаде до смаку навіть найвибагливішим дегустаторам: у ній переважають тони фруктів, прянощів, солоду та спецій. Янтарне пиво відзначене золотом, сріблом та бронзою престижних міжнародних премій, а також статусом "Виняткове пиво". Сімейна пивоварня Brouwerij Bosteels була заснована 1791 року в бельгійській комуні Буггенхаут. Понад 200 років бізнесом керують представники родини Бостілс. Компанія знаходиться в самому центрі міста та примикає до просторого внутрішнього двору. До виробничого комплексу входять колишня сімейна резиденція та стара вежа броварні. Сам пивоварний завод збудовано за проектом архітектора Міннарта. Всі позиції, що випускаються, виготовляються з кращих інгредієнтів і тестуються у власній лабораторії.
Ідеально підходить для стаутів, портера та міцних елей.
Форма келиха дозволяє концентрувати аромати напою, що особливо важливо для міцних алкогольних напоїв.
Збереження аромату: Завдяки звуженому на верху горлу келиха аромати концентруються і спрямовуються до носа, що дозволяє краще відчути всі нюанси аромату пива.
Температура: Тримання келиха в руці дозволяє трохи підігріти пиво, що може бути корисним для сортів, які розкривають свої аромати і смаки при більш високій температурі.
Розкриття смаку: Широка чаша надає простір для розкриття смакових якостей пива, особливо для сортів з багатим і складним смаком.
Келих Snifter допомагає максимально розкрити ароматичний і смаковий потенціал пива, роблячи його дегустацію більш приємною і насиченою.
Напій Fanta Orange - освіжаючий сильно газований напій зі смаком апельсина. Його було вироблено 1940 року в Німеччині. У роки Другої світової війни через ембарго, накладеного антигітлерівською коаліцією, постачання до Німеччини сиропу, з якого виробляли Coca-Cola, було заборонено. Тоді було ухвалено рішення створити новий напій із доступних у країні інгредієнтів. Основними компонентами стали яблучна макуха від виробництва сидру і молочна сироватка від сироварного виробництва. Напій мав яблучний смак і дуже сильно відрізнявся на смак від того, що ми знаємо зараз.
Хрусткий сир snEсo копчений сулугуні — розсільний сир натурального копчення сулугуні. SnEco використовує тільки найкращі сири, якість яких підтверджена сертифікатами міжнародного рівня. Унікальність продукту полягає в тому, що він створений за технологією, за якої сир не зазнає термічного оброблення, тому в ньому зберігаються всі вітаміни, мінерали та амінокислоти. Завдяки унікальній технології сушіння snEco виходять натуральні, смачні та хрусткі сирні палички. Сулугуні — це сир із чітко окресленим кисломолочним, трохи солонуватим смаком. Рівень вмісту солі в нашому сирі неабияк знижений, тому пряні копченості саме підкреслюють смак напою (наприклад, пива), а не змінюють його.
Вас також може зацікавити