М'ясо

М'ЯСО

(41)
Топ продажів
89.04
грн за 70 г
Ви переглядали

В'ялена яловичина

Однією з кращих закусок до пива вважається в'ялена яловичина. Це справжній делікатес, який подарує вам феєрію смаку, баланс солоного, гострого, пряного та солодкого завдяки широкій різноманітності спецій, використовуваних у приготуванні закуски. В'ялене м'ясо до пива подається у всіх країнах. Щільна структура яловичини та її надзвичайно пікантний смак розкриє характеристики пінного, залишивши за собою специфічний і приємний посмак.

Яловичина в'ялена, представлена в нашому інтернет-магазині, виготовляється на замовлення спеціально для нашої компанії. Ви не знайдете аналога в Києві чи Україні та, будьте впевнені, ви відразу закохаєтесь у цю закуску, завдяки її пікантності та аромату. Ми реалізуємо виключно свіже в'ялене м'ясо, гарантуємо його якість і натуральний склад закуски, до якого входять тільки спеції - без підсилювачів смаку, стабілізаторів та інших хімічних замінників. Тому, якщо бажаєте доповнити свій вечір вишуканою закускою до пива, рекомендуємо купити в'ялену яловичину, насолодившись ідеальним смаковим поєднанням пінного та м'яса.

Секрети приготування в'яленого м'яса до пива

Кожен виробник в'яленого м'яса - яловичини, свинини, конини та птиці тримає рецепт приготування закуски в секреті. Від підбору й поєднання спецій і прянощів безпосередньо залежить смаковий баланс продукту. Однак щоб м'ясо зберегло свою структуру та не було жорстким (що характерно для яловичини), важливо дотримуватися технології приготування. Яловичина в'ялена, представлена в "Море пива", проходить кілька технологічних етапів виробництва:

  1. Вибирається найніжніша й м'яка частина туші, вирізаються залишки жиру, розділяється на невеликі шматочки;
  2. Далі м’ясо маринується. В процесі додаються різні спеції, щоб яловичина під час вживання поступово розкривала свій смаковий букет: спочатку відчувалася сіль, далі - гострота, а посмак завершувала приємна солодкуватість. Крім того, маринад знищує шкідливі бактерії та робить м'ясо безпечним для вживання;
  3. Після яловичина в’ялиться в спеціальних ємностях при низькій температурі протягом 5-8 годин. Коли зайва волога випаровується з м'яса, його залишають "доходити" до необхідної структури та консистенції.

В результаті ви отримуєте щільну, але м'яку вишукану закуску, яка може вживатися з пивом, або стати окремим елементом вашого обіду або вечері.

Прямо зараз ви можете замовити та купити яловичину в'ялену в нашому інтернет-магазині з доставкою додому. Доставимо ваше замовлення в будь-який куточок Києва та інших міст, де працюють наші точки, за одну годину. А якщо у вас немає часу чекати на доставку, ви завжди можете придбати закуску в наших фірмових магазинах. Бажаємо приємного апетиту!