М'ясо

М'ЯСО

(18)
Топ продажів
86.80
грн за 70 г
Ви переглядали

В'ялена курка

У якості закуски до пива в'ялена курка вважається одним з найсмачніших, корисних і ситних продуктів. Ніжні шматочки курочки в поєднанні з пряними спеціями створюють чудовий смаковий баланс, який прийдеться до душі як чоловікам, так і жінкам. Композиція текстури м'яса, солі, перцю й приправ ідеально відтіняє смак пива, підкреслює його посмак і стає основою для приємного відпочинку.

У нашому інтернет-магазині представлений вибір з кількох видів готового курячого м'яса. У вас є можливість вибрати на свій смак в'ялене філе курки, копчені шийки або джерки. Кожен снек по-своєму пікантний та індивідуальний. Об'єднує їх лише повна натуральність - при виготовленні закуски використовується високоякісне свіже м'ясо птиці та натуральні спеції. Тому вам залишається лише вибрати закуску з в'яленої курки за власним смаком і зробити замовлення, а ми вам його з радістю доставимо додому.

Секрети приготування смачного в'яленого м'яса курки

Кожен виробник смачних снеків до пива, виготовлених з м'яса птиці, тримає рецепти приготування в секреті. Адже кожен вид містить ретельно підібрані спеції, які додають курочці особливі смакові ноти. Залежно від виду закуски, використовуються різні технології її виготовлення.

Щоб наші клієнти змогли спробувати ніжне в'ялене філе курки, воно проходить наступні етапи виготовлення:

  1. Свіже куряче філе очищується від плівки та жиру, ділиться на невеликі шматочки;
  2. Маринується в спеціях з додаванням солі. В процесі маринування м'ясо вбирає смак приправ, стаючи пряним і помірно солоним;
  3. Заготівля розміщується в спеціальні сушильні камери, в яких при певному діапазоні температур тривало в'ялиться, втрачаючи зайву вологу.

В результаті виходять ніжні та м'які шматочки філе, які чудово підходять, як до світлих, так і темних сортів пива. Технологія приготування джерків з курки в'яленої багато в чому така сама, як і у в'яленого філе. Різниця в маринаді. Маринуються тонкі слайси з філе курочки з додаванням спецій і соєвого соусу. Соєвий соус додає закусці своєрідний аромат і солодкуватий присмак. Така в'ялена курка ідеально підійде до темних сортів пива. Щоб ви змогли скуштувати ароматні копчені курячі шийки, процес приготування відбувається наступним чином:

  1. Курячі шийки зачищаються;
  2. Маринуються в солі та невеликій кількості спецій для отримання тонкого солоновато-пряного присмаку;
  3. Проходять копчення в боксах на дровах фруктових дерев, вбираючи чудовий аромат.

Такий снек універсальний, підійде для всіх видів пива.