Сказати, що «Varvar Brew» це невелика київська пивоварня з прогресивним обладнанням, відкрита в 2015 році - нічого не сказати. В першу чергу, це співтовариство людей, закоханих в пиво. І разом вони рухаються до досконалості, популяризуючи пивну культуру в нашій країні. Попутно привчаючи людей до стильового пиву.
Шлях «Varvar Brew»
Як кажуть творці пивоварні, або ставай краще, або забирайся з цього майданчика. І роблять! За результатом свого самого першого півріччя роботи, хлопці отримали реторанну премію "Пальмова гілка". Через рік вони оновили і розширили варильний цех. Через 2 роки про їх крафтове пиво говорить вся Україна.
Оснащення для першої версії пивоварні зібрали вручну і встановили на території колишньої лісопилки. Звідси і назва для фірмового бару, який знаходиться при "Varvar Brew" (або навпаки). Броварню в її сьогоднішній версії засновники порівнюють з центром управління космічними польотами.
Пивна поезія
Той самий випадок, коли про свій продукт найкраще можуть розповісти самі пивовари. Опис для сорту "Varvar Brew" виглядає приблизно так: "О, перша за день чашечка кави! Це солодко-печіння-вершкове щастя! А Milk Stout - це те ж саме, тільки пиво. Суміш солодів вівсяного і пшеничного, карамельного і гарненько прожареного ячмінного надає йому розкішний шоколадний смак з ледве помітним натяком на гіркоту. Лактоза розшаровує кавові і палені відтінки і робить цей стаут ніжним і ласкавим ... ". Читаєш - і душа радіє. А коли п'єш, ще приємніше.