Mikkeller

Mikkeller

Пивоварню Mikkeller заснували данці Міккелі Бьyoрге і Крістіан Келлер спочатку у себе на кухні. Але після перших успіхів в місцевому пивному клубі, потім на національних пивних фестивалях, і, нарешті, на Ratebeer.com їм довелося розширити потужності. З 2006 року під цим брендом виробляється крафтове пиво в різних куточках землі, яке має авторитет серед пивних гиків і постійно зростаючий попит. А в 2007-му Келлер відійшов від справ ...

Бренд-космополіт

Зараз пиво Mikkeller експортується в 40 країн. І тільки десята частина реалізується в рідній Данії. Решта об'єму йде на імпорт. Mikkeller створив унікальний стиль пивоваріння, де практично всі стилі створюються в ході експериментів зі смаками, а не шляхом зміни класичних рецептів. Таким чином, за 10 років існування бренду на світ з'явилося понад 600 смаків.

У постійне виробництво виходять не всі винаходи, на жаль. Багато з них готуються тільки в певний період, в конкретній локації і обмеженими партіями. Продукти, які випускають "в люди", готуються в основному на бельгійській пивоварні de Proef Brouwerij.

Багато сортів Mikkeller - це результати колабораційних і фестивальних варок. Міккель працює як з молодими експериментаторами, так і з визнаними майстрами крафтового пивоваріння. На його рахунку колаборації з Three Floyds (Чикаго), Nøgne Ø (Норвегія), de Struise (Бельгія), BrewDog (Шотландія), Anchorage (Аляска), To Øl (Данія).

Міккелі і сам кочує між пивоварнями по всьому світу, за що отримав собі прізвисько - циганський пивовар. У Копенгагені у нього є пивний бар і офіс, в якому працюють 8 чоловік.

Пиво для гурманів

Міжнародне співтовариство заговорило про Mikkeller після того, як вони додали кави в вівсяний стаут ​​і назвали його "Сніданок Бір Гіка". Тоді з ними побажав співпрацювати дистриб'ютор з Америки Shelton Brothers, а виробництво переїхало на елітну пивоварню Gourmet Bryggeriet. Зараз вони роблять крафтове пиво для "мішленівських" ресторанів Noma, Kiin Kiin і Mielcke Hurtigkarl.

Ви можете відчути незабутні смаки Mikkeller в магазині Море Пива.

Пиво Mikkeller «Skor» янтарне нефільтроване 8.4°
Немає в наявності
Міцність
8.4°
Гіркота
35IBU
Щільність
19.5%
«Ти хочеш зійти з розуму?» - саме цим питанням задався Міккель при створенні пива Mikkeller Skor. А Ви хочете зійти з розуму від пляшечки цього яскравого напою, і насолодитися життям по повній? Колір: Напій володіє насиченим мідно-червоним кольором з яскравими сонячними іскринкою під ніжно-бежевою пінною шапкою. Аромат: Букет звучить полонить ароматом солоду, прянощів і дріжджовий карамелі, з легкими відтінками родзинок і соковитими фруктовими нотами. Смак: Напій наповнений ароматним смаком чорного шоколаду, злегка гіркуватого житнього хліба з довгим і приємним післясмаком. З чим поєднується: Дуже вдало напій доповнить пікантні, соковиті м'ясні страви різних кухонь світу, а також сири. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а рейтинг Beer Geek Brunch Weasel взагалі додав його до списку кращих сортів світу. Першими власниками пивоварні були журналіст Крістін Келлер та математик Міккель Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, і продовжилось розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більше 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 88  вуглеводи 7.5  білки 0.1  жири 0
Пиво Mikkeller «Milk Stout» темне нефільтроване 6.0°
Немає в наявності
Міцність
6.0°
Гіркота
50IBU
Щільність
18.9%
Mikkeller Milk Stout - це неймовірний високоякісний датський ель, який полонить Вас своєю ніжною пікантністю з першого ж ковтка. Колір: Насичений і глибокий темно-кавовий колір з яскравими карамелевими искринками під світло-кремовою піною. Аромат: Букет розкривається привабливими і привабливими нотками шоколаду, з легким звучанням ванілі і спецій, яке замінює шлейф терпкості солоду. Смак: Напій має м'який шоколадно-ванільний смак, на зміну якому приходять горіхи і цукор, після чого слідує п'янка кавова гіркота. З чим поєднується: Пиво ідеально доповнить снеки, закуски, салати, рибу і біле м'ясо, приготовані на грилі. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а Beer Geek Brunch Weasel - і зовсім в списку кращих сортів в світі. Такі оригінальні ідеї дозріли в головах журналіста Крістіна Келлера і математика Міккеля Б’єргсьо. Почалося все з варіння пива вдома, а закінчилося - розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більш 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня ця компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі.
Пиво Mikkeller «Porter» темне нефільтроване 8.0°
Немає в наявності
Міцність
8.0°
Гіркота
26IBU
Щільність
21.5%
Mikkeller Porter - це неймовірний високоякісний датський ель, який полонить Вас своєю кавовою насиченістю і неземним божественним ароматом. Колір: Насичений і глибокий темно-кавовий колір з яскравою карамельною іскринкою під світло-кремовою піною. Аромат: Аромат розкриється нотками шоколаду, міцної бразильської кави і злегка підгорілого хліба. Смак: Легка фруктова кислинка представлена нотами зухвалої незрілої вишні, після якої слідує гіркий шоколад, і багато родзинок, чорносливу та карамельних відтінків. У післясмаку гірчинка стає сильнішою і насиченою. З чим поєднується: Пиво ідеально доповнить снеки, закуски, салати, рибу і біле м'ясо, приготовані на грилі. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а рейтинг Beer Geek Brunch Weasel взагалі додав його до списку кращих сортів світу. Першими власниками пивоварні були журналіст Крістін Келлер та математик Міккель Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, і продовжилось розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більше 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 82  вуглеводи 11.4  білки 0.1  жири 0
Пиво Mikkeller «Weizenbock» світле фільтроване 8.5°
Немає в наявності
Міцність
8.5°
Гіркота
25IBU
Щільність
20%
Mikkeller Weizenbock - це пиво рідкісного типу. Готується воно з використанням пшениці і з додатковою стадією бродіння, завдяки чому виходить напій з дуже насиченим фруктовим ароматом з відтінками спецій. Колір: Яскравий і чистий медово-бурштиновий напій володіє дрібною, але стійкою пінною шапкою. Аромат: Букет іскриться нотами яскравих фруктів, ніжного банана, стиглої пшениці і типових фруктових ефірів. Смак: Легкий смак спочатку подарує сильні солодові і винні мотиви в поєднанні з хересом і ягодами, а також ароматними родзинками, який подарує легкий післясмак. З чим поєднується: Подавати з гострими сирами або маринованими стравами, а також можна використовувати в приготуванні мідій. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а Beer Geek Brunch Weasel - і зовсім в списку кращих сортів в світі. Такі оригінальні ідеї дозріли в головах журналіста Крістіна Келлера і математика Міккеля Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, а закінчилося - розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більш 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 62  вуглеводи 5.8  білки 0.1  жири 0
Пиво Mikkeller «Kolsvart Lakrids IPA» світле нефільтроване 6.7°
Немає в наявності
Міцність
6.7°
Гіркота
40IBU
Щільність
15.9%
Mikkeller Kolsvart Lakrids - це пиво, яке подарує Вам найвищу якість і відчуття незрівнянних смакових і ароматичних характеристик. Воно дарує незабутні враження і бажання бачити його у себе у келиху все частіше і частіше. Колір: Напій має чистий янтарний відтінок з грайливими бульбашками і тонким, але досить стійкою кулею приголомшливої піни. Аромат: Аромат наскрізь просякнутий нюансами запашного хмелю, лакриці і апетитного підсмаженого хліба. Смак: Смак іскрить нюансами п'янкого хмелю, пікантної лакриці і підрум'яненого хліба. З чим поєднується: Дуже вдало напій доповнить пікантні і соковиті м'ясні страви різних кухонь світу, а також сири або снеки. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а Beer Geek Brunch Weasel - і зовсім в списку кращих сортів в світі. Такі оригінальні ідеї дозріли в головах журналіста Крістіна Келлера і математика Міккеля Б’єргсьо. Почалося все з варіння пива вдома, а закінчилося - розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більш 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 82  вуглеводи 11.4  білки 0.1  жири 0
Пиво Mikkeller «I Wish» світле нефільтроване 5.5°
Немає в наявності
Міцність
5.5°
Гіркота
40IBU
Щільність
13%
Mikkeller I Wish - це те, чого бажає кожен в яскравий сонячний і задушливий день. Він наповнить Вас енергією та силою творити нові справи. Колір: Злегка каламутний іржаво-цегляний колір з бурштиновим відтінком під легкою шапкою, яка залишає білосніжний «іній» на келиху. Аромат: Гострий запах соснових голок, в звучанні з нотами хліба, цитрусу і заплутаної тропічної фруктовості. Смак: Гірко-трав'яний смак, змінюється бісквітним солодом з акцентом на іриски і приємними солодкими тропічними нотками. З чим поєднується: Пиво ідеально доповнить снеки, закуски, салати, рибу і біле м'ясо, приготовані на грилі. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а рейтинг Beer Geek Brunch Weasel взагалі додав його до списку кращих сортів світу. Першими власниками пивоварні були журналіст Крістін Келлер та математик Міккель Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, і продовжилось розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більше 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 62  вуглеводи 2.8  білки 0.1  жири 0
Пиво Mikkeller «Tiger Baby» темне фільтроване 5°
Немає в наявності
Міцність
5°
Гіркота
85IBU
Щільність
12.9%
Це пиво подарує Вам неперевершене, незабутнє і п'янке поєднання тропічних та цитрусових фруктів облямованих м'якою хмелевою гіркотою. Воно складе Вам прекрасну компанію в будь-якій життєвій ситуації, і швидко подарує Вам тільки гарний настрій і незабутні емоції. Воно підхопить Вас з хвилі меланхолії і віднесе у стан веселощів та легкості! Вигляд: Золотисто-янтарний напій з легкою та ніжною пінною шапкою. Аромат: Букет розбурхує уяву нотами манго, маракуї з легкими трав'яними та солодовими відтінками. Смак: Пиво подарує неперевершене, незабутнє і п'янке поєднання тропічних і цитрусових фруктів облямованих м'якою хмелевою гіркотою. З чим поєднується: Це пиво прекрасне з закусками, смаженим білим м'ясом, рибою-гриль і гострими стравами. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти призвели до створення шедевральних смаків. Ці оригінальні ідеї дозріли в головах журналіста Крістіна Келлера і математика Міккеля Б’єргсьо. Почалося все з варіння пива вдома, а закінчилося - розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більш ніж 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 82  вуглеводи 11.4  білки 0.1  жири 0
Пиво Mikkeller «Black Hole» темне фільтроване 13.1°
Немає в наявності
Міцність
13.1°
Гіркота
53IBU
Щільність
28.5%
Стаут Black Hole - це есенція філософії Mikkeller: він сміливий, вульгарний і екстремальний. Він насичений, міцний, інтенсивний і не знає пощади. Все в ньому доведено до межі. Колір: Напій має яскравий і насичений оранжево-бурштиновий колір з кавовими відтінками і пишною шапкою кольору кави з молоком. Аромат: Гірко-солодкий запах шоколаду, за яким слідує добре зарум'янений горіховий солод, змішаний з неяскравим відтінком кави. Смак: Інтенсивна гіркота хмелю і солодкість солоду в поєднанні з пікантністю алкоголю, створюють хороший баланс, який втілюється у вибуху нюансів. З чим поєднується: Пиво ідеально доповнить снеки, закуски, салати, рибу і біле м'ясо, приготовані на грилі. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а рейтинг Beer Geek Brunch Weasel взагалі додав його до списку кращих сортів світу. Першими власниками пивоварні були журналіст Крістін Келлер та математик Міккель Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, і продовжилось розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більше 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 36  вуглеводи 4.2  білки 0  жири 0
Пиво Mikkeller «Rauchpils» світле нефільтроване 4.6°
Немає в наявності
Міцність
4.6°
Гіркота
26IBU
Щільність
11.5%
Mikkeller Rauchpils - це в повній мірі незвичайне пиво, унікальність якого полягає в особливій технології приготування. У рецептурі використовується спеціальний солод, який був підкопчений на букових дровах. Завдяки цьому напій володіє п'янким і смачним димним ароматом і копченим смаком. Колір: Глибокий туманно-золотистий з бурштиновими переливами напій володіє міцною пінистою шапкою, яка залишає снігові кільця на келиху. Аромат: Цей смачний напій вабить нотами ароматного м'яса, тільки знятого з гриля, збуджуючого апетит диму, приторного меду і зерна, зі слабким звучанням лимона і хмелю. Смак: Насичений смак диму і копченого м'яса, приправленого перцем, солодом, і лимоном, на зміну якому приходять солодовий, перцевий і м'ясистий дим з довгим післясмаком. З чим поєднується: Дуже вдало напій доповнить пікантні, соковиті м'ясні страви різних кухонь світу, а також сири, і особливо копчене м'ясо. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а рейтинг Beer Geek Brunch Weasel взагалі додав його до списку кращих сортів світу. Першими власниками пивоварні були журналіст Крістін Келлер та математик Міккель Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, і продовжилось розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більше 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 42  вуглеводи 4.3  білки 0.1  жири 0
Пиво Mikkeller «Spontanorange» світле нефільтроване 7.7°
Немає в наявності
Міцність
7.7°
Гіркота
15IBU
Щільність
19%
Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а рейтинг Beer Geek Brunch Weasel взагалі додав його до списку кращих сортів світу. Першими власниками пивоварні були журналіст Крістін Келлер та математик Міккель Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, і продовжилось розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більше 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Mikkeller Spontanorange – це ель спонтанного бродіння, в результаті якого пиво отримало фруктовий аромат. Заряжає легкістю, бадьорістю і свіжістю апельсина. Колір: Туманний яскраво-помаранчевий бурштин з пухкою білою шапкою, яка залишає «іній» на келиху. Аромат: В букеті звучить яскравий і ароматний апельсин, за яким ховається несміливий відтінок сухої ароматної соломи. Смак: Напій наповнений ароматним смаком чорного шоколаду, злегка гіркуватого житнього хліба з довгим і приємним післясмаком. З чим поєднується: Подавати з гострими сирами або маринованими стравами, а також можна використовувати в приготуванні мідій. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту: ккал. 45 вуглеводи 2.2 білки 0.1 жири 0
Пиво Mikkeller «Amass» світле нефільтроване 6.5°
Немає в наявності
Міцність
6.5°
Гіркота
99IBU
Щільність
15%
Amass IPA - це пиво з унікальним смаком. Воно було зварено в ресторані «Ammas» спеціально для друга Міккеля Matt Orlando, який також є шеф-кухарем ресторану. А, як відомо, друзям поганого не пропонують. Колір: Злегка затуманений золотисто-помаранчевий напій покритий високою білуватою шапкою. Аромат: Яскравий фруктовий букет звучить нотками грейпфрута і маракуї, розведеними бадьорим і терпким ароматом сосни та хмелю, з освіжаючими нотами трав на фініші. Смак: Пиво з першого ж ковтка подарує Вам насичений і яскравий фруктово-тропічний смак, на зміну якому прийдуть бадьора соснова приторність і п'янка солодова гіркота, з фруктовими відтінками на фініші і довгим трав'яним присмаком. З чим поєднується: Напій вдало поєднується з пряними стравами, снеками, закусками, а також ідеально підійде до дієтичних страв. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а Beer Geek Brunch Weasel - і зовсім вніс Mikkeller до списку кращих сортів у світі. Такі оригінальні ідеї дозріли в головах журналіста Крістіна Келлера і математика Міккеля Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, а закінчилося - розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більш 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 56  вуглеводи 6  білки 0.1  жири 0
Пиво Mikkeller «SpontanDryHop Citra» світле фільтроване 5.5°
Немає в наявності
Міцність
5.5°
Гіркота
30IBU
Щільність
10%
Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти призвели до створення шедевральних смаків. Ці оригінальні ідеї дозріли в головах журналіста Крістіна Келлера і математика Міккеля Б’єргсьо. Почалося все з варіння пива вдома, а закінчилося - розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більш ніж 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. Вигляд: Світле пиво з невеликою пінною шапкою Аромат: Фруктово-ягідний, кислуватий Смак: Присутні ноти винограду і цитрусових, дріжджові тони, солодові відтінки З чим поєднується: Добре поєднується з м'ясними стравами. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту: ккал. 62 вуглеводи 5.8 білки 0.1 жири 0
Пиво Mikkeller «Kaffestout» темне нефільтроване 6.0°
Немає в наявності
Міцність
6.0°
Гіркота
40IBU
Щільність
19%
Що може бути прекраснішим, ніж поєднання алкоголю, шоколаду, кави, карамелі та лікеру? Нічого! Хіба тільки пляшка пива, де ці смаки вже злилися в одному напої, що приваблює кольором, захоплює ароматом та полонить смаком! Це пиво подарує Вам незабутню насолоду, яка триватиме дуже довго! Вигляд: Карамельно-золотистий напій з легкою та ніжною пінною шапкою. Аромат: Букет приваблює гармонійним звучанням нот солоду, хмелю, солодкої карамелі, гіркого шоколаду та бразильської кави. Смак: З першого ж ковтка пиво відкриє Вам всі відтінки смаку: незабутня гіркота чорного шоколаду і гіркота справжньої кави, які підсолоджені карамеллю та п’янко-солодким лікером.    З чим поєднується: Це пиво прекрасне у парі з м'ясними стравами, снеками, сирами, а також з китайською та індійською кухнями. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти призвели до створення шедевральних смаків. Ці оригінальні ідеї дозріли в головах журналіста Крістіна Келлера і математика Міккеля Б’єргсьо. Почалося все з варіння пива вдома, а закінчилося - розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більш ніж 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 82  вуглеводи 11.4  білки 0.1  жири 0
Пиво Mikkeller «American Dream» світле нефільтроване 4.6°
Немає в наявності
Міцність
4.6°
Гіркота
50IBU
Щільність
12%
Сказав якось Мікеллі: «І у мене має бути таке пиво, яке можна буде пити прямо з пляшки в спекотний літній день». Сказав, і зварив American Dream Hoppy Pilsner - пиво, яке подарує Вам бадьору свіжість в спекотний літній день. Колір: Глибокий коричнево-шоколадний колір під шапкою помірної засмаги. Аромат: Зухвалі аромати апельсина і квіткового хмелю, до яких приєднуються кавові зерна і яскравий лимон з пікантним перцем. Смак: Інтенсивну і зухвало яскраву гіркоту Вам подарує поєднання кави, ванілі і портвейну з відтінками солодкої карамелі. З чим поєднується: Риба і біле м'ясо, приготовані на грилі, а також снеки, салати і закуски - ось що ідеально доповнить смак цього пива. Mikkeller - це пивоварня-революціонер, яка кожним своїм новим сортом і смаком розширює межі пивоваріння та задає його стилістику. Як щодо пива спонтанного бродіння на буряках, горобині або ж ківі? Саме такі експерименти привели до створення шедевральних смаків: чотири сорти зараз знаходяться в ТОП-50 RateBeer в своєму стилі, а Beer Geek Brunch Weasel і зовсім вніс Mikkeller до списку кращих сортів у світі. Такі оригінальні ідеї дозріли в головах журналіста Крістіна Келлера і математика Міккеля Б’єргсьо. Почалося все з варення пива вдома, а закінчилося - розширенням меж реалізації до 40 країн і створенням більш 800 сортів. І все це Міккель, а Келлер повернувся до журналістики. До цього дня це компанія-кочівник, яка їздить по всьому світу і створює нові смаки - такі ж оригінальні, неповторні і характерні, як і країни, в яких «народжуються» сорти.