Нефільтроване і непастеризоване пиво Кумпель вариться на двох міні-пивоварнях в місті Львів. Керує процесом пивовар з великої літери Тарас Фалик, він же створює унікальні рецепти на основі німецького солоду різних сортів і популярних видів хмелю.
Пиво Кумпель з'являється на світ близько 10 років, а саме слово "Кумпель" в галицькому жаргоні означає друг, товариш. Творці рекомендують його для компаній давніх друзів, і ми приєднуємося.
Дві половинки Кумпель
Перша броварня розташована прямо в серці ресторану-пивоварні в центрі Львова. Кожен відвідувач в будь-який час доби може пробувати свіжозварене пиво прямо з мідних чанів. З самого початку тут готуються 3 сорти пива - Пілснер, ель і класичний темний лагер.
Друга пивоварня знаходиться поруч з рестораном і має більш високу потужність. Вона виробляє близько 10 сортів, в тому числі і крафтове пиво. Всі види крафтового пива варяться невеликими партіями, але в магазинах MCraft ви можете з ними ознайомитися.
Про добрий смак
Пивоварня знаходиться у власності спільноти доброго смаку Kumpel 'Group. Ця група популяризує і відроджує галицькі традиції і максимально використовує місцеві продукти і рецепти. Пивоваріння це теж стосується - хоч солод і хміль імпортні, методики приготування залишаються галицькими. Наша думка сходиться з думкою експертів - виходить смачно!