Улюблене пиво клієнтів мережі Море Пива готується на заводі з угорським обладнанням за 4 кілометри від кордону з Угорщиною під керівництвом угорця Бейло Варга. Річ у тім, що саме в тій місцевості, де знаходиться містечко Берегово, так історично склалося, що українська та угорська культура переплелися між собою. Також як традиції та рецепти.
Походження Джона Гашпара
Торгову марку Джон Гашпар, саме так називають це пиво на батьківщині, придумали 2 друга угорського походження, Януш і Гашпар, в один жаркий день. Тамуючи спрагу джерельною водою, яка є головним багатством тих країв, вони уявили, як було б добре зварити з неї пиво. Натхненні ідеєю, друзі обговорили її зі своїми дружинами й, отримавши благословення, приступили до варіння.
Улюблене пиво закарпатських жінок
В знак подяки своїм дружинам, вони створили рецепт пива, яке обов'язково сподобається жінкам. Для цього вони взяли карамельний солод, найм'якшу джерельну воду і хміль зі свіжими відтінками в ароматі, який дає мінімальну гіркоту. Зрозуміло, жіноча стать високо оцінила новий напій, але чоловіки теж не залишилися осторонь.
Чоловіки поважають Гашпара за багатий аромат і насичений смак. А також за те, що він готується відповідно 500-річному баварському закону про чистоту пива - в його складі є тільки ячмінь, хміль і вода.
Сучасне виробництво
Джон Гашпар зараз готується на сучасних потужностях заводу "Карпатська пивоварня", побудованого в 1997 році. Пивовари дотримуються традиції й готують продукт європейської якості.
А ви можете придбати найсвіжішого Джона Гашпара не тільки на його батьківщині, але і в магазинах мережі Море Пива. А також замовити це пиво з доставкою додому на morepiva.ua.