Hollows & Fentimans

Hollows & Fentimans

Унікальний рецепт імбирного пива ботанічного заварювання Томас Фентіман, засновник компанії Fentimans, отримав в обмін на позичені гроші. Торговець на ім'я Hollows дав Томасу цей рецепт в якості гарантії, але борг так не повернув. А Фентіман з горя почав варити пиво і розвозити його по домівках на власному коні. Всі ці події відбувалися в Британії початку 20 століття.

Зростання Fentimans

Пиво сподобалося англійцям і попит на нього почав рости. З появою перших замовників з пабів і барів Фентіману довелося зареєструвати свою компанію і придумати для неї логотип. Той самий логотип з головою собаки Крафта, чий відбиток лапи зберігся на першый кам'яній посудині, в якій виброджувало пиво з перших варок. Імбирне пиво Hollows and Fentiman стало основою сімейного бізнесу, результатом розвитку якого стали кілька заводів на північному сході Англії. Сім'я Фентімана досі володіє бізнесом і створює напої на основі все того ж рецепта і ботанічного заварювання.

Ботанічний пивоваріння

Ботанічний метод варіння пива - це досить складний і трудомісткий процес.

  1. Спочатку коріння імбиру перемелюють кам'яними жорнами.
  2. Потім відправляють випарюватися в спеціальні посудини.
  3. Потім змішують з особливою весняною водою, травами, цукром і пивними компонентами.
  4. Залишають на ніч в дерев'яних бочках ферментуватись.
  5. Розливають у спеціальні кам'яні глеки і залишають на тиждень, за який пиво доходить до потрібної консистенції і смаку.
  6. І тільки потім пиво, як і всі інші напої компанії, розливають у пляшки.

Насолоджуйтесь незвичайними смаками і здоровими напоями разом з Море Пива!

Пиво Fentimans «Ginger Beer Hollows & Fentimans» світле нефільтроване 4.0°
Немає в наявності
Міцність
4.0°
Гіркота
5IBU
Щільність
11%
Якось у далекому 1906 році Томас Фентімен віддав Джону Холлоусу руку своєї старшої дочки Марії разом з дуже цікавим приданим: секретом ботанічного способу заварювання імбиру. Цей подарунок був рецептом успіху! Джон Холлоус став керувати однією з сімейних фабрик Fentimans та випускати популярні в усьому світі напої Fentimans. А той рецепт успіху відомий і сьогодні під назвою Ginger Beer Hollows & Fentimans. Це натуральне імбирне вино, рецепту якого вже понад 100 років! Це грайливе поєднання шалено ароматного грушевого соку і яскравого смаку зухвалого імбиру. Якість напою пояснюється традиційним повільним методом ферментації і ботанічним методом заварювання імбиру. Колір: Туманний блідо-солом'яний напій під білою пухнастою пінною шапкою. Аромат: Яскравий аромат свіжого імбиру з нотами зухвалого лимона, стиглої груші і легкого звучання солоду. Смак: Гострий і пікантний імбир зливається в несподіваному союзі з дуже ніжною, ароматною, стиглою і солодкою грушею, створюючи дивовижний і запаморочливий смак! З чим поєднується: легкі закуски і десерти. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 44  вуглеводи 10.7  білки 0  жири 0