Baladin

Baladin

Переконати італійців, фанатично відданих вину, пити пиво, перетворивши його в благородний напій, очолити крафтового пивну революцію і змусити скептиків визнати її успіх в Італії ... Це під силу тільки творцеві бренду Birra Baladin, пивоварові-новатору Тео Муссо з невеликого містечка Пьйоццо!

Історія творця Birra Baladin

Тео Муссо народився в сім'ї фермерів, які працювали на землі та виробляли вино. І його історія відносин з пивом почалася як бунт проти волі батька, який хотів, щоб Тео також сильно любив вино. Він ухилявся, спеціально вирушаючи в місто заради покупки пива, хоч це промислове пиво йому й не подобалося.

Справжня любов до пива з'явилася, коли Тео вперше спробував французьке крафтове пиво в дорогому готелі. Одного разу відкривши цей світ ароматів і смаків, він зробив його справою життя. У 1986 році разом з подругою-танцівницею він відкрив паб Le Balladin (Казкар), де грала жива музика, виступали артисти цирку, подавали домашні закуски й, звичайно, крафтове пиво, привезене з інших країн.

Паб Le Balladin працював 10 років, перш ніж стати пивоварнею. На початку 90-х років Муссо став більше часу проводити в Бельгії, навчаючись мистецтва пивоваріння. Закон Італії не дозволяв відкрити пивоварню, але як тільки цю заборону зняли, Balladin відкрилася серед перших крафтових пивоварень.

Виробництво

Гасло автора Казкового пива «Пиво - це Земля». Він хоче людям донести ідею, що головна відмінність крафтового пива від промислового полягає в тому, що це продукт важкої праці на землі. Найвагомішим аргументом він зробив свій бізнес, практично перетворивши його в ферму. 85% інгредієнтів для пивоваріння Balladin виробляє самостійно, постійно підвищуючи цей відсоток.

Сьогодні Balladin - це цілий світ: агровиробництво, пивоварня, бари та паби. Пиво експортується по всьому світу. При цьому кожен новий сорт коштує великих старань, деяким з них Тео дає імена членів своєї сім'ї.

«Пиво - це фантастичний інструмент, що дозволяє мені говорити зі світом», - каже Тео. Відповідайте йому, спробувавши крафтового пива Balladin в магазині Море Пива та HOP HEY, або замовивши його на сайті hophey.ua.

Пиво Baladin «Wayan»
Немає в наявності
Міцність
5.8°
Гіркота
9 IBU
Щільність
14.5%
Baladin Wayan - це пиво, зварене на честь дочки Teo Musso, балійське ім'я Ваяна, яке означає «первісток», спочатку пиво було задумано як «saison», але воно отримало різні ноти спецій та легкі перцеві ноти. Пиво змінювало свою рецептуру, автор рецепта Teo Musso вирішив, що це пиво необхідно зробити за характером його дочки, коли вона стала підлітком: гострий характер, більш свіже і цікаве, повне і прекрасне віддзеркалення молодий леді, завдяки якій створено це унікальний продукт. Аромат: Ноти стиглих яблук, м'якого персика, коріандру і бузини, підкріплених пікантною гіркотою перцю і хмелю. Смак: Реалістична пікантна гіркота чорного перцю, розбавлена ніжним звучанням бісквітно-квітковоих солодощів солоду, під яскравою і п'янкою гіркотою хмелю зі спеціями створюють незабутній смак. Післясмак: Ноти спеції з фруктовою свіжістю, на другому плані квіткові солодкості солоду. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі.
Пиво Baladin «Open Rock'n'Roll»
Немає в наявності
Міцність
7.5°
Гіркота
43 IBU
Щільність
16.8%
Яскраве, пекуче пиво в стилі Rock'n'Roll, коли тільки завзяті шанувальники даного пива зрозуміють його призначення. Пиво має освіжаючу профілі з хмільною гіркуватістю і пекучими нотками перцю. Аромат: Перцевий аромат з солодкувато солодовим профілем Смак: Освіжаючий, гострий, з яскравою хмільною гіркуватістю і пекучими нотками перцю. Післясмак: Дуже оригінальний освіжаючий післясмак, який викликаний через додавання пекучого перцю в поєднанні з хмільною гіркотою. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту: ккал. 47 вуглеводи 5.1 білки 0.3 жири 0
Пиво Baladin «Isaac»
Немає в наявності
Міцність
5°
Гіркота
10 IBU
Щільність
12.7%
Пиво ISAAC - це пшеничне пиво, яке наповнене відтінками трав та помаранчевих фруктів, які підкреслюють смак пшеничного пива. Пиво має насичений смак та цитрусовий аромат, який розбурхує рецептори з кожним вживаним ковтком. Аромат: Пряний аромат пива з яскравими нотами коріандру, трав та фруктів, апельсинової цедри, гвоздики. Також можна почути дріжджові відтінки. Смак: Тонкі нотки коріандру з солодкими солодовими відтінками, спостерігається профіль мандарина та апельсина, завершується смак пряними спеціями. Післясмак: Пиво володіє класичним бельгійським характером, в профілі чутні характерні пшеничні ноти з фруктовим натяком, а набір трав і спецій дозволяє отримати насолоду від пивом з особливим почуттям, коли розумієш, що з кожним ковтком пиво доведено до досконалості. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту: ккал. 43 вуглеводи 4.6 білки 0.3 жири 0
Пиво Baladin «Nora»
Немає в наявності
Міцність
6.8°
Гіркота
12 IBU
Щільність
16.8%
Пиво Nora - це ароматне пиво з натяками на східні спеції, в якому добре відстежуються фруктові ноти з відтінками імбиру. Аромат: У солодкуватому ароматі пива відчуваються ноти фруктів, дріжджів, прянощів. Смак: Смак пива чистий, гармонійний, солодкуватий, нотами східних спецій, імбиру і цитрусових фруктів. Післясмак: У пиві відслідковуються ноти східних спецій, які звично чути на східних ринках, ось і цього разу пива ввібрало в себе відтінки імбиру, апельсинової цедри з додаванням фінікового сиропу. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г продукту: Ккал. 272 вуглеводи 4.8 білки 71 жири 0
Пиво Baladin «Leon» темне нефільтроване 9°
Немає в наявності
Міцність
9°
Гіркота
24IBU
Щільність
19%
Пивоварня Баладін, назва якої перекладається з прадавньої французької мови як "казкар", народилася у 1996 році в пабі у маленькому містечку Піоццо в провінції Кунео завдяки старанням власника пабу Тео Муссо, який став не просто засновником, але і головним пивоваром і натхненником Баладін. Ще в юності зачарований бельгійським траппістським пивом "Chimay", Тео давно мріяв про власне виробництво. Тео Муссо став піонером італійського крафтового пивоваріння, щорічно створюючи нові і нові сорти пива - дуже оригінальні і дуже смачні.  Вигляд: Темно-коричневе пиво з мідним відливом Аромат: Тони шоколаду, ноти сухофруктів та спецій Смак: Солодкий з інтенсивними смаженими нотами та делікатною гіркотою Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту: ккал. 305 вуглеводи 5.48 білки 73.4 жири 0
Пиво Baladin «Nazionale» світле нефільтроване 6.5°
Немає в наявності
Міцність
6.5°
Гіркота
29IBU
Щільність
13.6%
Nazionale Baladin - це перше 100% італійське пиво, приготоване тільки з італійських інгредієнтів. Воно навмисно просте і в своєму складі має італійську воду, ячмінний солод, хміль, дріжджі і дві італійські спеції - бергамот та коріандр, які поєднують в собі гармонію й оригінальність. Так, це пиво пропонує більш-менш сміливі поєднання, але що більш важливо - знаменує собою поворотний момент в італійському виробництві пива. Насолоджуйтеся італійським смаком цілком! Тільки обережніше, адже воно таке ж темпераментне, як і країна його походження! Колір: Пиво володіє туманним кольором пшениці. Аромат: Сильні ноти трав, свіжих квітів, а особливо ромашки, з нюансами пшениці, меду і цедри апельсина зливаються в сильному солодовому букеті. Смак: Пиво дарує сухий трав'яний смак з легкою гостринкою спочатку, насиченими хмелевими тонами з яскравими відтінками коріандру та бергамоту. З чим поєднується: Пиво відмінно поєднується з будь-якими стравами, але особливо з морепродуктами і рибою, а також з пряними і азіатськими стравами. «Створення сортів пива з сильною особистістю, як з точки зору смаку так і «образу», в Італії і за кордоном» - така мета існування пивоварні Baladin. А почалося все у 1986 році в маленькому містечку Піоццо, де Тео Роберто Муцці відкрив паб Le Baladin, який пізніше дасть свою назву броварні. Спочатку, це був відомий заклад, в якому пропонувалося понад 200 зарубіжних напоїв, але вже незабаром Тео став продавати пиво власного виробництва. Першими «дітьми» Тео є сорти Blonde і Ambree, а найвідомішим «дитям» стало крафтове пиво Isaak, яке побачило світ у далекому 1997 році. Але все ж, успіх Тео полягає в постійному і безперервному дослідженні секретів пивоваріння, рецептів, технологій та інгредієнтів, завдяки чому щорічно з'являються на світ нові і нові унікальні і неповторні сорти. Сьогодні ферма пивоварні Baladin працює більш ніж на 2600 м? закритих приміщень і має річне виробництво близько 12 000 гектолітрів, з більш ніж 30 видів пива. Це ціла мережа барів і ресторанів по всій Італії, яка дарує людям казку - адже саме таке значення назви Baladin. Їх пиво подарує Вам справжню казку. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 43  вуглеводи 4.6  білки 0.3  жири 0
Пиво Baladin «Elixir» світле нефільтроване 10°
Немає в наявності
Міцність
10°
Гіркота
13IBU
Щільність
20%
Це пиво з першого ж ковтка переконає Вас у своїй унікальності. Вигляд: Пиво має привабливий злегка туманний янтарно-коричневий колір. Аромат: Сильний букет дарує приємне звучання дріжджів, які доповнені легкими і витонченими нотками карамелі, вишні і, звичайно ж, алкоголю. Смак: П'янка алкогольна основа пива досить вдало доповнена нотами солодкої карамелі, стиглої сливи, терпкої кислої вишні, солоду, спецій і прянощів: кориці, перцю, гвоздики та м'яти. З чим поєднується: Дичина, баранина і сири. Історія пивоварні Baladin почалась у 1986 році в маленькому містечку Піоццо, де Тео Роберто Муссо відкрив паб Le Baladin, який пізніше дасть свою назву броварні. Спочатку, це був відомий заклад, в якому пропонувалося понад 200 зарубіжних напоїв, але вже незабаром Тео став продавати пиво власного виробництва. Першими творіннями Тео є сорти Blonde і Ambree, а найвідомішим стало крафтове пиво Isaak, яке побачило світ у далекому 1997 році. Успіх Тео полягає в постійному і безперервному дослідженні секретів пивоваріння, рецептів, технологій та інгредієнтів, завдяки чому щорічно з'являються на світ нові і нові унікальні та неповторні сорти. Сьогодні ферма пивоварні Baladin працює більш ніж на 2600 м² закритих приміщеннь і має річне виробництво близько 12 000 гектолітрів, з більш ніж 30 видів пива. Це ціла мережа барів і ресторанів по всій Італії, яка дарує людям казку - адже саме таке значення назви Baladin. Їх пиво подарує Вам справжню казку. Baladin Elixir створений з використанням дріжджів, які застосовуються для «Islay Whiskies». Сухе і злегка винне, це пиво характеризується чуттєвими нотами фруктів та карамелі. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:   ккал. 51  вуглеводи 5.4  білки 0.3  жири 0
Пиво Baladin «Super bitter» янтарне нефільтроване 8.0°
Немає в наявності
Міцність
8.0°
Гіркота
35IBU
Щільність
18.2%
Безсумнівно, пиво Super Bitte слідує сучасним тенденціям зростаючої любові до гіркого пива. Але воно не сприймає її занадто глибоко і неусвідомлено. Пиво має дуже яскравий хмільний аромат, а все завдяки використанню певного типу американського хмелю Amarillo. Але попри все, це пиво залишається вірним своїй ідентичності Baladin і вражає ідеальним балансом запаморочливого і привабливого аромату з насиченим і багатим смаком. Насолоджуйтеся цим пивом цілком, але пам'ятайте, що воно здатне запаморочити Вам голову з першого ж ковтка! Супер гірке пиво буде спокушати Вас провести час в приємному дружньому колі. Колір: Пиво володіє туманним кольором апельсина, але з бурштиновими відтінками. Аромат: Ноти соковитих і яскравих цитрусів, хмелю, дріжджів, смоли і прянощів зливаються в чарівному букеті. Смак: Пиво дарує ідеальний смаковий баланс з нотами карамелі, стиглих фруктів, цукерок, легким натяком на сухофрукти та п'янку гіркоту хмелю. З чим поєднується: Зрілі сири, тушковане м'ясо, і м'ясо-гриль відмінно поєднуються з цим пивом. «Створення сортів пива з сильною особистістю, як з точки зору смаку так і «образу», в Італії і за кордоном» - така мета існування пивоварні Baladin. А почалося все у 1986 році в маленькому містечку Піоццо, де Тео Роберто Муцці відкрив паб Le Baladin, який пізніше дасть свою назву броварні. Спочатку, це був відомий заклад, в якому пропонувалося понад 200 зарубіжних напоїв, але вже незабаром Тео став продавати пиво власного виробництва. Першими «дітьми» Тео є сорти Blonde і Ambree, а найвідомішим «дитям» стало крафтове пиво Isaak, яке побачило світ у далекому 1997 році. Але все ж, успіх Тео полягає в постійному і безперервному дослідженні секретів пивоваріння, рецептів, технологій та інгредієнтів, завдяки чому щорічно з'являються на світ нові і нові унікальні і неповторні сорти. Сьогодні ферма пивоварні Baladin працює більш ніж на 2600 м? закритих приміщень і має річне виробництво близько 12 000 гектолітрів, з більш ніж 30 видів пива. Це ціла мережа барів і ресторанів по всій Італії, яка дарує людям казку - адже саме таке значення назви Baladin. Їх пиво подарує Вам справжню казку. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 47  вуглеводи 5.1  білки 0.3  жири 0
Пиво Baladin «Mielika» світле нефільтроване 9.0°
Немає в наявності
Міцність
9.0°
Гіркота
25IBU
Щільність
19%
Пиво Baladin Mielika - це насичений, яскравий і шалено ароматний напій, який створений на основі верескового меду. Він подарує Вам п'янкий спокій і м'який смак божевільного аромату. Колір: Вишуканий золотий напій під пишною пінною шапкою. Аромат: Букет звучить нотами дурманячими розум і апетит солодко-приторного меду, розведеного легким звучанням яскравого і зухвало-гіркого апельсина. Смак: Дуже м'який і гладкий смак напою дарує дурманне звучання солодко-приторного і шалено духмяного меду, трохи підправленого чорним перцем і розведеного яскравою гіркотою цитрусу і п'янкою гіркотою хмелю, які дарують розслаблюючі почуття. З чим поєднується: Сир Пармезан, м'ясні страви, різотто з грибами і випічка ідеально підійдуть до цього пива. «Створення сортів пива з сильною особистістю, як з точки зору смаку так і «образу», в Італії і за кордоном» - така мета існування пивоварні Baladin. А почалося все у 1986 році в маленькому містечку Піоццо, де Тео Роберто Муцці відкрив паб Le Baladin, який пізніше дасть свою назву броварні. Спочатку, це був відомий заклад, в якому пропонувалося понад 200 зарубіжних напоїв, але вже незабаром Тео став продавати пиво власного виробництва. Першими «дітьми» Тео є сорти Blonde і Ambree, а найвідомішим «дитям» стало крафтове пиво Isaak, яке побачило світ у далекому 1997 році. Але все ж, успіх Тео полягає в постійному і безперервному дослідженні секретів пивоваріння, рецептів, технологій та інгредієнтів, завдяки чому щорічно з'являються на світ нові і нові унікальні і неповторні сорти. Сьогодні ферма пивоварні Baladin працює більш ніж на 2600 м? закритих приміщень і має річне виробництво близько 12 000 гектолітрів, з більш ніж 30 видів пива. Це ціла мережа барів і ресторанів по всій Італії, яка дарує людям казку - адже саме таке значення назви Baladin. Їх пиво подарує Вам справжню казку. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 47  вуглеводи 5.1  білки 0.3  жири 0
Пиво Baladin «Nora» бурштинове нефільтроване 6.8°
Немає в наявності
Міцність
6.8°
Гіркота
14IBU
Щільність
16.8%
«Створення сортів пива з сильною особистістю, як з точки зору смаку так і« образа », в Італії і за кордоном» - така мета існування пивоварні Baladin. А почалося все в 1986 році в маленькому містечку Піоццо, де Тео Роберто Муцці відкрив паб Le Baladin, який пізніше дасть свою назву броварні. Спочатку, це було відоме заклад, в якому пропонувалося понад 200 зарубіжних напоїв, але вже незабаром Тео став продавати пиво власного виробництва. Першими «дітьми» Тео є сотрта Blonde і Ambree, а найвідомішим «дитиною» стало крафтового пиво Isaak, яке побачило світ у далекому 1997 році. Але все ж, успіх Тео полягає в постійному і безперервному дослідженні секретів пивоваріння, рецептів, технологій та інгредієнтів, завдяки чому щорічно з'являються на світ нові і нові унікальні і неповторні сорти. Сьогодні ферма пивоварні Baladin працює більш ніж на 2600 м ² закритих приміщеннях і має річне виробництво близько 12 000 гектолітрів, з більш ніж 30 видів пива. Це ціла мережа барів і ресторанів по всій Італії, яка дарує людям казку - адже саме таке значення назви Baladin. Їх пиво подарує Вам справжню казку. Пиво Nora розповість своїм смаком про давню історію кочових народів і пірамід, а все завдяки пшениці сорту Krosahan Kamut, що в перекладі з давньоєгипетського звучить як «душа землі». Це яскравий смак пива, в який також входять цедра апельсина, фініковий сироп, мирра і імбир. Відчуйте на смак пиво, яке подарує Вам древній дух кочових племен. До речі, додавання спецій нерозривно пов'язане з історією пива. Сьогодні хміль є найбільш поширеним інгредієнтом, який додають до більшості сортів пива. Однак так було не завжди. Документи з 9-го століття згадують про грюйте - суміші спецій і ароматичних трав, в які входять розмарин, солодкий бурі, лавровий лист, імбир, аніс, кмин, ялівець, плющ, будяк, деревій, верес, і багато інших. Baladin віддає данину поваги цій традиції вже трьома класичними стилями пива, але з додаванням оригінальних спецій. У відповідності зі стилем Baladin, однак, вони ніколи не агресивні і завжди зберігають велику елегантність і вишуканість. Колір: Пиво має теплим помаранчевим кольором з бурштиновим відтінком. Аромат: Багатий і пряний букет звучить нотами соковитих стиглих фруктів, дріжджів і прянощів. Смак: Пиво дарує багатий і вишуканий смак ароматний стиглих цитрусів, але з яскравою пряністю східних спецій і імбиру. З чим поєднується: Це пиво ідеально поєднується зі стравами італійської кухні, м'ясом, сирами, артишоками і спаржею.
Пиво Baladin «Elixir» 1.5л
Немає в наявності
Міцність
10°
Гіркота
13IBU
Щільність
20%
Це пиво з першого ж ковтка переконає Вас у своїй унікальності. Вигляд: Пиво має привабливий злегка туманний янтарно-коричневий колір. Аромат: Сильний букет дарує приємне звучання дріжджів, які доповнені легкими і витонченими нотками карамелі, вишні і, звичайно ж, алкоголю. Смак: П'янка алкогольна основа пива досить вдало доповнена нотами солодкої карамелі, стиглої сливи, терпкої кислої вишні, солоду, спецій і прянощів: кориці, перцю, гвоздики та м'яти. З чим поєднується: Дичина, баранина і сири. Історія пивоварні Baladin почалась у 1986 році в маленькому містечку Піоццо, де Тео Роберто Муссо відкрив паб Le Baladin, який пізніше дасть свою назву броварні. Спочатку, це був відомий заклад, в якому пропонувалося понад 200 зарубіжних напоїв, але вже незабаром Тео став продавати пиво власного виробництва. Першими творіннями Тео є сорти Blonde і Ambree, а найвідомішим стало крафтове пиво Isaak, яке побачило світ у далекому 1997 році. Успіх Тео полягає в постійному і безперервному дослідженні секретів пивоваріння, рецептів, технологій та інгредієнтів, завдяки чому щорічно з'являються на світ нові і нові унікальні та неповторні сорти. Сьогодні ферма пивоварні Baladin працює більш ніж на 2600 м² закритих приміщеннь і має річне виробництво близько 12 000 гектолітрів, з більш ніж 30 видів пива. Це ціла мережа барів і ресторанів по всій Італії, яка дарує людям казку - адже саме таке значення назви Baladin. Їх пиво подарує Вам справжню казку. Baladin Elixir створений з використанням дріжджів, які застосовуються для «Islay Whiskies». Сухе і злегка винне, це пиво характеризується чуттєвими нотами фруктів та карамелі. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. Енергетична цінність на 100 г. продукту:  ккал. 51  вуглеводи 5.4  білки 0.3  жири 0