СОЛОДКІ НАПОЇ
Coca-Cola Original Taste - це класичний освіжаючий напій з насиченим смаком та ароматом. Рецепт Coca-Cola зберігається в секреті, але відомо, що він включає в себе екстракт горіхів кола, цукор, карамельний колер, кофеїн та інші натуральні ароматизатори.
Coca-Cola Original Taste - це класичний освіжаючий напій з насиченим смаком та ароматом. Рецепт Coca-Cola зберігається в секреті, але відомо, що він включає в себе екстракт горіхів кола, цукор, карамельний колер, кофеїн та інші натуральні ароматизатори.
Напій Fanta Orange - освіжаючий сильно газований напій зі смаком апельсина. Його було вироблено 1940 року в Німеччині. У роки Другої світової війни через ембарго, накладеного антигітлерівською коаліцією, постачання до Німеччини сиропу, з якого виробляли Coca-Cola, було заборонено. Тоді було ухвалено рішення створити новий напій із доступних у країні інгредієнтів. Основними компонентами стали яблучна макуха від виробництва сидру і молочна сироватка від сироварного виробництва. Напій мав яблучний смак і дуже сильно відрізнявся на смак від того, що ми знаємо зараз.
Coca-Cola Original Taste - це класичний освіжаючий напій з насиченим смаком та ароматом. Рецепт Coca-Cola зберігається в секреті, але відомо, що він включає в себе екстракт горіхів кола, цукор, карамельний колер, кофеїн та інші натуральні ароматизатори.
Фільтр
Ви переглядали
Ідеально підходить для стаутів, портера та міцних елей.
Форма келиха дозволяє концентрувати аромати напою, що особливо важливо для міцних алкогольних напоїв.
Збереження аромату: Завдяки звуженому на верху горлу келиха аромати концентруються і спрямовуються до носа, що дозволяє краще відчути всі нюанси аромату пива.
Температура: Тримання келиха в руці дозволяє трохи підігріти пиво, що може бути корисним для сортів, які розкривають свої аромати і смаки при більш високій температурі.
Розкриття смаку: Широка чаша надає простір для розкриття смакових якостей пива, особливо для сортів з багатим і складним смаком.
Келих Snifter допомагає максимально розкрити ароматичний і смаковий потенціал пива, роблячи його дегустацію більш приємною і насиченою.