РИБА
Цей гострий делікатес можна вживати не тільки під пиво, а й з іншими алкогольними напоями, чи просто, коли хочеться чогось «гостренького».
Риба «Ліпарія» сушена смугами являє собою невеликі тонкі смужки сушеного філе риби. Снек підходить до темних і світлих сортів, має приємний солодко-солоний смак. Снек універсальний і підійде тим, хто полюбляє поєднувати пиво з солоними закусками. Легкий рибний аромат гармоніює з класичними сортами пива. Також закуска може стати просто перекусом для любителів рибних снеків.
Смачне сушене філе риби путасу відокремлене від кісточок, з додаванням солі. Однаково добре поєднується зі світлими та темними сортами пива.
Риба «Ліпарія» сушена шматочками має м'яку, злегка волокнисту структуру, помірно солоний смак і приємний солодкуватий присмак. Закуска приготована без додавання спецій - тільки філе риби «Ліпарія», розділене на невеликі шматочки, та сіль. Найбільше пасуватиме до світлого лагера з простим чистим смаком.
Риба ставридка сушена - це смачна та популярна закуска, яка ідеально підходить до пива. Ця закуска виготовляється зі свіжої великої ставридки, яка проходить процес соління та висушування. Ставридка має м'ясисте та соковите м'ясо, що робить її ідеальним вибором для сушіння. Цей процес видаляє воду з риби та концентрує її смак, що робить ставридку сушену більш насиченою та ароматною.
Сушений анчоус - найсмачніша закуска до пива та інших напоїв. Рибний снек має цікавий солонуватий смак. Великою перевагою анчоусів є низький вміст вуглеводів та високий рівень білка. Тому, якщо ви стежите за фігурою, ця закуска для вас! Морська риба корисна для організму, тому що в ній багато поживних елементів та вітамінів. Анчоуси багаті на йод та фосфор. Рибні снеки можна додавати у салати, готувати смачні соуси і, звичайно ж, використовувати як закуску.
Ікра тріски, як і багато інші морепродукти, має цілу низку корисних якостей. Ікра тріски і не є настільки дорогим делікатесом, як червона і чорна ікра, тим не менш, вона має великий попит, займаючи середню цінову позицію на ринку морепродуктів. Особливу цінність представляють жирні кислоти з групи омега-3, якими так багатий цей морський делікатес. Незамінне джерело цинку, йоду, фосфору, калію, натрію і кальцію, ікра тріски стане ідеальним доповненням щоденного раціону.
Фільтр
Ви переглядали
Вас також може зацікавити