Сьогодні в пляшках
ПИВО
Адаптована версія Belgian Strong Ale. Ароматне з приємною солодинкою та легкою питкістю, попри те, що є досить таки щільним. Завдяки використанню при варінні даного пива, одного з найблагородніших хмелю Saphir і коріандру, ми отримали яскравий, насичений букет смаку та аромату. Стане відмінним доповненням гарного вечора для цінителів крафтового пива і приємно порадує дівчат.
Belgian IPA - відносно новий стиль, що з'явився в середині 2000-х років, коли крафтові пивовари Бельгії об'єднали American IPA / Imperial IPA c бельгійським Golden Ale і Triple. Хміль Equinox зумовив появу нот зеленого перцю, фруктів і ягід в смаку та ароматі. А бельгійські дріжджі подарували напою специфічний пряний профіль. Складність приготування Belgian IPA полягає в точному підборі дріжджів і хмелю.
Данина легендарним бельгійським пивним традиціям. Це нефільтрований ель із глибоким фландрійським корінням та сучасним крафтовим українським характером. Його чистий солодовий смак, «приправлений» свіжими ароматами трав, цедрою апельсина та пряним коріандром вражає. Коли бельгійці наливають вітбір, кажуть, що це не напій, а саме сонце торкається їх келихів. Таке порівняння влучно характеризує стиль з 500-річною історією - біле елегантне, витончене, шипуче і легке пиво, яким довго хочеться насолоджуватись. Завдяки своєму ароматичному багатству та смаковій об'ємності бланш є одним з універсалів у поєднанні з їжею. Найкращі гастрономічні пари для білого пива - це морепродукти (краби, мідії, устриці), камбала на грилі, копчений лосось, суші, севиче, тартар, паста або різотто з морепродуктами, легкі свіжі сири (козячий, овечий), маскарпоне, фета, салати Грецький або Цезар. Навіть з десертом смакуватиме FDB «Blanche». Спробуйте пиво з Панна Коттою.
Це пиво, було створено на основі рецептури Imperial English Stout і стало популярним в країнах, що межують з Балтійським морем. Історично склалося, що для зброджування були обрані саме низові дріжджі. Відмінною особливістю Baltic Porter, також є висока початкова щільність і високий вміст алкоголю.
Hazy IPA з вершково-солодовим смаком, доповнений потужним хмельовим букетом тропічних фруктів. В ароматі чітко відслідковується хміль, граючий нотами папаї, манго, маракуї та дині. Післясмак молочно-вершковий, начебто пломбір з фруктами приправили хмелем.
Фільтр
Ви переглядали
Вас також може зацікавити