ГОРІХИ ТА ЗЛАКИ
Арахіс - ідеальна закуска до будь-якого виду пива. Він відмінно поєднується і зі світлими та з темними сортами. Підсмажений, помірно солоний арахіс легко вгамує почуття голоду. До того ж вживання арахісу сприяє відновленню клітин організму, покращує пам'ять, увагу, слух, нормалізує функцію нервової системи, серця та печінки. До речі, смажений арахіс не тільки смачніший, але й кориснішій за сирий.
Фісташки - це одночасно і смачна, і корисна закуска. У них міститься вітамін Е, який сприяє омолодженню організму, а також корисні мікроелементи.
Гармонійне поєднання солоних, солодких і гострих відтінків формує досить насичений букет, який підійде до кожного пива. Така закуска ідеально доповнить світлі лагери з чистим солодовим або солодово-хмелевим смаком.
Ядра солодкого мигдалю - одне з найдавніших ласощів, відомих людству. Вони корисні, поживні, мають приголомшливий смак. Ці горіхи можна вживати в будь-якому вигляді - смаженими, сушеними, сирими, як добавки і як окрему страву, а підсмажений і підсолений мигдаль відмінно поєднується з напоями для дорослих. Він відтіняє смак класичного пива і доповнює яскравість крафтових сортів.
Корисні та смачні горіхи з характерною солодкістю не тільки втамовують голод і зміцнюють здоров'я, але і відмінно відтіняють смак світлих сортів пива! Особливо якщо їх трохи підсмажити та посолити. Абсолютно натуральна закуска до свіжого живого пива.
Арахіс у медовій оболонці з вкрапленнями паприки, у продукті унікально поєднуються 3 смаки (солодкий – солоний - гострий), відмінно поєднується з елем, сидром так і чудовий самостійний продукт.
Цілий арахіс в хрусткій оболонці з кукурудзяної муки, з присмаком японського хріну. Ця закуска має характерний гострий смак васабі, який може зацікавити тих, хто любить пікантні страви. Крім того, арахіс має корисні властивості, які допомагають відновлювати клітини організму, покращують пам'ять, увагу, слух, нормалізують функцію нервової системи, серця та печінки.
Фільтр
Ви переглядали
Вас також може зацікавити